PRVOKLASAN SERVIS

Jer vaša oprema ne smije stajati!

Za svu opremu instaliranu u Zagrebu u mogućnosti smo intervenirati jedan sat po pozivu, te rok od narednih četiri sata za otklanjanje kvara, dok u ostalim mjestima možemo osigurati intervenciju osam sati po primljenom pozivu.

SERVIS INFORMATIČKE OPREME

Ovlašten je i osposobljen za servisiranje informatičke opreme PC računala, Servera, POS opreme za trgovine i ugostiteljstvo, kompjuterskih pisača, scannera, monitora, opreme za umrežavanje računala te ostalih perifernih i pratećih uređaja 

Posebna briga posvećena je servisiranju kompjutorskih pisača EPSON, HP, itd, jer je na toj opremi pored popravka potrebno i preventivno održavanje, koje znatno smanjuje broj kvarova i zastoja u radu.

SERVIS UREDSKE OPREME

Popravak i održavanje vrlo širokog spektra uredske opreme od pisaćih i računskih strojeva raznih proizvođača svih tipova i modela, uništavača dokumenata, plastifikatora, brojača novca, telefax aparata,uređaja za uvezivanje dokumenata, diktafona, detektora novčanica i sličnih uređaja.

SERVIS FOTOKOPIRNE TEHNIKE

Usluge servisiranja i održavanja  fotokopirnih i multifunkcijskih aparata u prvom redu KONICA MINOLTA (prodajno servisni partner) ali i drugih marki. Servisnom podrškom obuhvaćeni su svi aparati bez obzira da li se radi o crno-bijelim sa malim brojem kopija, ili color aparata s obostranim kopijama velikog broja i brzine pa do najvećih aparata za kopiranje nacrta i projektne dokumentacije A0 formata.

SERVIS FISKALNIH BLAGAJNI

Servis je specijaliziran za puštanje u rad, obuku i održavanje fiskalnih blagajni za trgovine i ugostiteljstvo. (Digitron i vlastita POS rješenja).

Serviseri su stručno osposobljeni po pojedinim programima i opremljeni originalnim rezervnim dijelovima i potrošnim materijalima, servisnom dokumentacijom, specijalnim instrumentima i alatima, čime se postiže vrhunska profesionalnost i kvaliteta usluge.

Ugovorni servisi širom Hrvatske.

 

Ugovorni servisi:

VARAŽDIN - KRAPINA - OSIJEK - PULA - RIJEKA - ZADAR - ŠIBENIK - SPLIT - MAKARSKA - DUBROVNIK